Vacature Financieel Adviseur Zwolle


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Bij Alfa Accountants zit je goed. We hebben maar liefst 35 kantoren verspreid over heel Nederland en meer dan 1000 medewerkers die voor je klaarstaan. Het grote voordeel van Alfa is dat we verschillende diensten onder één dak bieden. Heb je behoefte aan een accountant of fiscaal adviseur? Zoek je juridisch advies op fiscaal gebied? Of wil je expertise op het gebied van salaris en personeel? Misschien heb je juist behoefte aan de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde of fusies en overnames. Wat je vraag ook is, bij Alfa krijg je altijd advies op maat. En we doen het op een persoonlijke manier. Je eigen klantbeheerder is jouw vaste aanspreekpunt en kan altijd rekenen op de expertise van de specialisten binnen onze organisatie.Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor elke organisatie, of je nu groot of klein bent. In de komende jaren krijg je te maken met vraagstukken rondom duurzaamheid in jouw dienstverlening en bedrijfsvoering. Het verminderen van het verbruik en de afhankelijkheid van fossiele energiebronnen is een prioriteit, en vanaf 2050 moet de Nederlandse economie volledig circulair zijn. Deze overgang vraagt veel van ondernemend Nederland. Ook bij Alfa hechten we veel waarde aan duurzaamheid en nemen we onze verantwoordelijkheid hierin serieus.

Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Functieomschrijving:

Met jouw enthousiasme, kunde en kennis werk je aan continue verbetering voor je klant en weet jij jezelf en je collega?s naar een hoger niveau te brengen.Als financieel bedrijfskundige ben je een echte bedrijfsadviseur. Jij denkt als een ondernemer en weet hoe je een MKB-bedrijf verder brengt. Financieringsmogelijkheden, verdienmodellen, bedrijfsuitbreidingen en concurrentievraagstukken, daar zet jij je tanden in. Boven alles verdiep je je in de zakelijke wensen, dromen en toekomstplannen van die ondernemer: als een vraagstuk hem/haar bezig houdt is hij bij jouw aan het juiste adres.Dit doe je niet alleen! Als financieel adviseur mag jij rekenen op deskundige en betrokken collega?s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je kunt gebruik maken van een leaseregeling of een reiskostenvergoeding De unieke mogelijkheid om mede-eigenaar van Alfa accountants en adviseurs te worden 500 euro te besteden aan goede thuiswerkvoorzieningen 25 vakantiedagen Een individueel keuze budget van 5,08 % van het brutosalaris. Deze is onder andere in te zetten voor extra salaris, extra vakantiedagen of een eindejaarsuitkering Meteen een contract voor onbepaalde tijd Maak jij van deze toffe vacature je vaste baan? Dan maak ik graag kennis met je!Klik hieronder op de button SOLLICITEER en laat je cv achter. Dan neem ik graag contact met je op om een eerste kennismaking bij ons op kantoor te plannen. Stuur mij, Jan Willem, gerust een appje of bel op +316 23 23 85 09, dat mag ook na werktijd. Of mail mij op j.terharmsel@inperson.nl. Ik spreek je snel!

Sector: Accountancy

Functie: Advies consultancy

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature